Fogas kérdések: Fogkőeltávolítás fogászati érzéstelenítésben?

Lehet, hogy furcsán hangzik ez a kérdés egy fogorvostól, de nálunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben az a fogorvosunk célja, hogy Ön jól érezze magát bármelyik fogászati kezelés során, így a fogkőeltávolítás alatt is.

fogkőeltávolítás  fogászati érzéstelenítésben  

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben ultrahangos depurátorral távolítjuk el a fogkövet, a fogköveket. Ez az ultrahangos fogkő eltávolítás teljesen fájdalommentes, kivéve, ha a fogászati páciensnek vannak fognyaki érzékenységek. Ilyenkor a fogorvos hiába használja a nagyon kíméletes ultrahangos depurátort, a fog ezen része, a fognyakak érzékenyek lehetnek. A fogorvosnak már a fogászati kezelés előtt ki kell kérdeznie a pácienst az esetlegesen meglévő fogérzékenységről. Ha a fogorvos tudomást szerez az érzékeny fogakról, akkor meg kell beszélnie a beteggel, hogy a fogkőlevétel, hogyan történjen. Azaz választhat a páciens, hogy a fogorvos fogászati érzéstelenítést követően szedje le a fogköveket.

Az ultrahangos fogkőeltávolítással kapcsolatban bővebb információt kaphat www.altatasos-fogaszat.hu/videok, a www.fajdalommentes-fogaszati-erzestelenites.hu/videok és a www.fajdalommentes-fogfeherites.hu/videok oldalakon.

Várjuk Önt ultrahangos fogkőeltávolításra a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben, akár fogászati érzéstelenítésben!! Lényeg, hogy Ön jól érezze magát fogászati rendelőnkben!

Visszalépés a fogas kérdésekhez