Kezelés altatásban

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Nálunk átalussza a fogászati kezelést!

Jó látni az elégedetten és felszabadultan mosolygó pácienseket!

Rendelőnkben a fogászati kezelésekhez szükséges legoptimálisabb altatást végezzük. Ennek során a páciens alszik, és ébredés után nem emlékszik semmire, ezért nem marad kellemetlen élménye a beavatkozás után! Az elaltatott páciens mentesül a fogászati kezelések ébren történõ átélése alól, valamint a fogorvosi fúró hangja sem ébreszt benne rossz emlékeket. A nálunk végzett altatáshoz nincs szükség előzetes kivizsgálásra, és az altatásnak nincsen semmiféle kockázata! Az altatás során több fogászati beavatkozás is elvégezhető!

Fogászati kezelés altatásban

A betegek nagy része szorongással, a kezelés iránti komoly félelemmel érkezik, mely sok esetben lehetetlenné teszi a beavatkozások elvégzését. Rendelőnkben ezért lehetőséget teremtettünk arra, hogy igény szerint, altatásban végezzünk bármely fogászati, illetve szájsebészeti kezelést.

  Fogászati kezelés altatásban

Az altatást altató szakorvosunk végzi. Az altatás során intravénásan folyamatosan altató, nyugtató,- és fájdalomcsillapító szereket adagol. A beavatkozás helyén a fogorvos, az altatástól függetlenül helyi érzéstelenítést végez. A fogászati kezelés befejezését követően az altatóorvos gyógyszeresen felfüggeszti az altatószer hatását.

Altatással kapcsolatos fontos tudnivalók

Fehérgyöngy Fogászati MagánrendelőAz altatás előtt legalább 6 órával nem szabad enni, három órával előtte nem szabad inni.
Fehérgyöngy Fogászati MagánrendelőTilos az altatás előtt és után dohányozni, szeszes italt fogyasztani!
Fehérgyöngy Fogászati MagánrendelőAltatás után a rendelőből való távozáshoz kísérő szükséges, gépjárművet nem lehet vezetni.

Altatást kizáró okok

Fehérgyöngy Fogászati MagánrendelőSúlyos szív- és érrendszeri betegségek
Fehérgyöngy Fogászati MagánrendelőEnzim betegségek
Fehérgyöngy Fogászati MagánrendelőAsthmatikus betegségek

Visszalépés a fogászati kezelésekre