Fájdalom mentes fogászati injekció.

Fájdalom mentes fogászati injekció

Fájdalom mentes fogászati injekció

Nagyon sokan félnek a tűtől, a tűszúrástól. Van akinél ez már fóbiába megy át. Mi a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben ezt megértjük, és segítünk abban, hogy Ön ne féljen! Mindent elkövetünk, hogy nálunk mindenki jól érezze magát!

Fájdalom mentes fogászati injekció

“Annyira ügyes a Győrfi doktornő, úgy zsibbasztotta el a fogamat, hogy észre sem vettem. Utána a gyökérkezelésből sem éreztem semmit. Ez egy csoda itt! Kár, hogy nem előbb találtam meg a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mert akkor nem szenvedtem volna ennyit idáig. Emellett, nagyon kedves a Győrfi doktornő és az asszisztens Terike is. Köszönök mindent, a nagy profizmust” Keve Gábor

Fájdalom mentes fogászati injekció

“Nem fáj a fogászati érzéstelenítés!” Most már tudom! Semmit sem éreztem az injekció beadásából”. Így kiáltott fel egy új páciensünk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőnkben a fogászati érzéstelenítő beadása után. Nagyon félt, amikor jött hozzánk, mert más fogászati rendelőben nagyon fájt neki az injekció beadása. De, nálunk, mint elmondta, nem érzett semmit sem az injekció beadásából! Azt mondta, hogy ez hihetetlenül jó volt nálunk!

Fogászati injekció fájdalommentesen!

Kimondottan olyan fogászati rendelőt keresett az interneten, ahol fájdalommentes a fogászati érzéstelenítés. Megtalálta a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, és ezért nagyon hálás volt. Kipróbálta és bevált. Többet nem próbálkozik más rendelőben, csak hozzánk jön.

Fájdalom mentes fogászati injekció

Egy teljesen új módszerrel végezzük a fogászati érzéstelenítést. Ennél a módszernél nincsen fájdalom, nincsen feszítő érzés! Ön nem érzi a tűszúrást sem.  Észre sem veszi, hogy már beadtam az érzéstelenítőt. Egészen pici kisgyerek pácienseim is azt mondják, hogy nem éreztek semmit az injekció beadásából. Erről videókat is megtekinthet a weblapunkon. Ugyanolyan páciensek számolnak be a fogászati élményeikről, mint Ön. És csak hozzánk jönnek. Vajon, miért? Mert nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nem fáj semmi.

Gyulladt fogat is el lehet ily módon érzésteleníteni! Várjuk a hívását!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra