Dr. med. habil. Győrfi Adrienne: fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogpótlástan és konzerváló fogászat fogszakorvosa, Ph.D, kandidátus, egyetemi docens, fogfehérítés specialista

Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászat vezetője

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 1983-ban diplomáztam, summa cum laude. Fog- és szájbetegségekből 1985-ben kiválóan megfelelt eredménnyel szakorvosi képesítést szereztem. 1983-óta a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján dolgozom, jelenleg egyetemi docens vagyok.

A Klinikán működő több kutató csoport témavezetőjeként különböző tudományos kísérleti munkákat irányítok. 1996-ban az orvostudományok kandidátusa lettem és PhD fokozatot szereztem. 2005-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból kiváló eredménnyel szereztem szakképesítést. Ugyancsak 2005-ben a fogorvostudomány habilitált doktorává nyilvánítottak.

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 1983-óta magyar és angol nyelven oktatom a fogorvostan-hallgatókat. Tantermi előadásokat és gyakorlati oktatást tartok a részükre. Az egyetemi konzerváló fogászati tankönyvben több fejezetet, többek között, “Az elszíneződött fogak fehérítése”, valamint a gyökérkezelések kezelési tervéhez elengedhetetlenül fontos diagnosztikai részeket is én írtam.

2006-ban „Professzionális Fogfehérítés” címmel megírtam a Magyarországon úttörő kiadványnak számító, egyetlen létező magyar nyelvű fogfehérítésről szóló szakkönyvet, amely a Semmelweis Egyetemen ajánlott tankönyvnek számít. A már végzett fogorvosok szakmai továbbképzésében több fogászati témában tantermi előadóként, valamint vizsgáztatóként szerepelek. Emellett szakmai mentorként irányítom a fogorvosok gyakorlati és elméleti munkáját. Számos hazai és külföldi továbbképzésen tartok rendszeresen előadást a fogorvosok részére, amelyeknek témája a fogfehérítés, a gyökérkezelés, a fog betegségek diagnosztikája, a fogászati kezelések ergonómiája.

Magyar nyelvű tudományos folyóiratban 16, idegen nyelvű tudományos folyóiratban 13 eredeti közleményem jelent meg. A hazai, egyetlen magyar nyelvű tudományos szakmai folyóiratnál, a Fogorvosi Szemlénél felkért bírálóként döntést hozok a beküldött szakmai cikkek megjelenéséről. A Magyar Orvosok Nemzetközi Akadémiája Fogorvosi szekciójának az elnöke, a Magyar Fogorvosok Egyesületének, a Magyar Endodontiai Társaságnak, a Magyar Élettani Társaságnak a tagja vagyok. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő létrehozásával „szakmai álmomat” valósítottam meg. Irányításommal egy olyan nemzetközi színvonalú fogászati rendelőt alakítottunk ki, ahol a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb teljesen fájdalommentes fogászati kezeléseket alkalmazzuk.

Ezek létjogosultságát, nem csak pályafutásom -nemzetközileg is elismert- eredményei, de ezeknek, az orvosi egyetemi oktatásban történő alkalmazása is igazolja. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő alapelve: a legmagasabb szakmai felkészültséggel kezeljük a hozzánk fordulókat. Időt szánunk a felvilágosító tevékenységre, a fogakkal kapcsolatos problémák tisztázására, a kezelés részletes-alapos megbeszélésére. Célunk: a fogak megtartása. A rendelőnkben megnyugtató hangulat és kellemes körülmények várják a pácienseket. A hangsúly a gyógykezelés mellett, a megelőzésen, és a fogak megszépítésén van.

MunkatársaimA Fehérgyöngy Fogászat munkatársai hozzám hasonló professzionális szaktudással rendelkeznek! Tevékenységeink közé tartozik többek között az altatásban végzett fogászati kezelés, professzionális fájdalommentes fogfehérítés, esztétikailag tökéletes, fogszínű restaurációk, tömések, betétek (inlay-ek), csiszolás nélküli fogpótlások, fémmentes kerámia fogpótlások (porcelánhéjak, koronák, hidak), speciális gyökérkezelési technikák, implantátumok (fogbeültetés) készítése, ingyenes fogorvosi szűrés és szaktanácsadás, szájsebészeti beavatkozások, gócvizsgálat, szájhigiénés kezelések, ultrahangos fogkő eltávolítás, a kellemetlen lehelet megszüntetése, fogágybetegségek kezelése, fogászati röntgenfelvételek készítése stb. Az általános fogászati gyakorlaton kívül gyermekfogászattal, kismama fogászattal és szájsebészettel is foglalkozunk. Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászat vezetője.

MINDEN FOGÁSZATI PROBLÉMÁRA FÁJDALOMMENTES MEGOLDÁST KÍNÁLUNK!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő fogtechnikai laborja elismert szakembergárdával rendelkezik. A fogtechnikusi munkát igénylő fogászati ellátást, minőségi anyagokból készült és korszerű technológiával végzett munkával, illetve az egyeztetett határidők pontos betartásával biztosítjuk. A fogpótlások elkészítését egy hét alatt vállaljuk.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra