Fogászati injekció kíméletesen

Fogászati injekció kíméletesen

Fogászati injekció kíméletesen

Nagyon sok ember fél a fogászati injekciótól. Tudom, hogy, ennek meg van az oka. Nem az emberekkel van a baj, hanem az oda nem figyelés okozza ezeket a problémákat. Már rossz tapasztalatokat szereztek, mert nagyon fájt az injekció beadása. Ha a fogorvos figyel a páciensre, akkor ezen lehet segíteni.

Pl. más módszerrel adjuk be az injekciót, így a páciens semmit sem érez az érzéstelenítésből.

Fogászati injekció kíméletesen

Mint fogorvos tudom, hogy a betegek zöme határozottan fél a fogorvosi kezelésektől. Már maga az érzéstelenítés is ijesztő nekik, hiszen a fecskendő, de kiváltképp a tű önmagában is félelmet kelt. De nem nálunk!

DE nálunk, nem fáj az injekció beadása!

Alkalmazzuk az Egyesült Államokban gyártott Vibraject nevű eszközt, amely a “kapu teória” elmélete alapján működve blokkolja a palatinális, illetve intraligamentális tűszúrás okozta fájdalom érzetet, mi több a fecskendezés során jelentkező kellemetlen feszítő érzés is az esetek döntő többségében elmarad. Sokkal vékonyabb tűt alkalmazunk!!

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!

Ha eljön hozzánk, megbizonyosodhat arról, hogy be tudom úgyis adni a fogászati érzéstelenítőt, hogy Ön abból semmit sem érez.

Számos nemzetközi és hazai referenciával állunk szíves rendelkezésére!

Fél a fogászati injekciótól?

A páciens mindkét oldalt, a felső fogak területén palatinálisan és apikálisan is egy ampulla érzéstelenítő injekciót kapott (Septanest, Septodont). Az érzéstelenítésnek ez a formája lehetővé teszi a mély idegblokádot a frontfogak területén, anélkül hogy a vesztibuláris lágyszövetek vagy az ajak elzsibbadna. Ennek többek között van egy olyan előnye is, hogy az ajaklefutás és az ajakmozgások zavartalanok maradnak. Így önnek nem zsibbad el a nyelve, és jól érzi magát a zsibbadás után is. Nincs kellemetlen érzés, és semmit sem érez a fogászati kezelésből!

Páciens vélemény: Nem éreztem a tűszúrást, és utána nem éreztem semmit a fogászati kezelésből! Csak ide jövök   a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe.

Fogászati injekció kíméletesen

Várjuk önt!

Fogászati injekció kíméletesen

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra