Fogászati kezelés egyénre szabottan: DVD szemüveg

Ki ne örülne annak, ha a fogászati kezelések alatt röpül az idő!

A rendelőnkben végzett teljesen fájdalommentes fogászati kezelések alatt pácienseink egy könnyű, kényelmes DVD szemüvegen filmet nézhetnek. A szemüveg és a fejhallgató biztosítja, hogy kizárólag a készülék használója hallhassa és láthassa a műsort, ezzel segítünk pácienseinknek, hogy a fogászati kezelés kellemes, nyugodt légkörben teljen.

Természetesen egyénileg választott filmet is lehet hozni. Bár a nálunk végzett fájdalommentes fogfehérítés egy órát sem vesz igénybe, úgy gondoltuk, hogy még kellemesebbé tesszük pácienseinknek a nálunk eltöltött időt. Ezt a célt szolgálja a DVD szemüveg által nyújtott fantasztikus élmény!

A páciensek tapasztalatai

“Világ életemben rettegtem a fogászati kezelésektől és a fájdalomtól. Itt, a tündéri doktornőnek köszönhetően semmi sem fáj. Ma fogfehérítésen voltam, ami sokat segít az önbizalmam megerősítésében. Gyönyörűek lettek a fogaim. A fogfehérítés a DVD szemüvegnek köszönhetően gyors és szórakoztató volt!!!! Észre sem vettem, és már kész voltam. Köszönök mindent!”

Bognár József

„Rég óta zavart, hogy sárgásak a fogaim, ezért nem mertem nevetni. Most, hogy a doktornő megfehérítette a fogaimat, nagyon boldog vagyok. Semmi sem fájt, sem a fogfehérítés alatt, sem pedig utána. A DVD szemüveg egy csoda, olyan, mintha moziban ültem volna. Nagyon klassz volt.”

Orosz Kamilla

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra