Ne féljen a fogászati injekciótól!

Ne féljen a fogászati injekciótól!

Ne féljen a fogászati injekciótól!

Tudom, hogy nehéz elhinni, de a nálunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nem fáj az injekció beadása. Sőt nem is igen érzi a páciens. Nem is veszik észre, és már túl vannak! Próbálja ki, megtapasztalja, hogy ez tényleg így van.

Fogászati injekció kíméletesen

Mint fogorvos tudom, hogy a betegek zöme határozottan fél a fogorvosi kezelésektől. Már maga az érzéstelenítés is ijesztő nekik, hiszen a fecskendő, de kiváltképp a tű önmagában is félelmet kelt. De nem nálunk!

DE nálunk, nem fáj az injekció beadása!

Alkalmazzuk az Egyesült Államokban gyártott Vibraject nevű eszközt, amely a “kapu teória” elmélete alapján működve blokkolja a palatinális, illetve intraligamentális tűszúrás okozta fájdalom érzetet, mi több a fecskendezés során jelentkező kellemetlen feszítő érzés is az esetek döntő többségében elmarad. Sokkal vékonyabb tűt alkalmazunk!!

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!

Ha eljön hozzánk, megbizonyosodhat arról, hogy be tudom úgyis adni a fogászati érzéstelenítőt, hogy Ön abból semmit sem érez.

Számos nemzetközi és hazai referenciával állunk szíves rendelkezésére!

Ne féljen a fogászati injekciótól!

Páciens vélemény: Tényleg hihetetlen, de nem éreztem semmit az injekcióból. Győrfi doktornő egy zselével elérzéstelenített, és utána mintha be sem adta volna az injekciót. Más fogorvos nem így adta, máshol nagyon rossz volt, de itt tényleg semmit sem éreztem. Csak ide fogok jönni, itt nagyon jó, nagyon emberi minden. Ér profizmus. Kevéné Komor Edina

Ne féljen a fogászati injekciótól!

Nagyon sok ember fél a fogászati injekciótól. Tudom, hogy, ennek meg van az oka. Nem az emberekkel van a baj, hanem az oda nem figyelés okozza ezeket a problémákat. Már rossz tapasztalatokat szereztek, mert nagyon fájt az injekció beadása. Ha a fogorvos figyel a páciensre, akkor ezen lehet segíteni.
Pl. más módszerrel adjuk be az injekciót, így a páciens semmit sem érez az érzéstelenítésből.

Várjuk Önt is, próbálja ki, minden oké!

Fogászati injekció kíméletesen

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra