Tökéletes fogászati érzéstelenítés

Tökéletes fogászati érzéstelenítés

Tökéletes fogászati érzéstelenítés

Ha eljön hozzánk, megbizonyosodhat arról, hogy be tudom úgyis adni a fogászati érzéstelenítőt, hogy Ön abból semmit sem érez. Az injekció beadása előtt elérzéstelenítjük az adott területet. Így, Ön semmit sem érez sem az injekció beadásából, sem a fogászati kezelésből.

Páciens vélemény: “Nem éreztem a tűszúrást, és utána nem éreztem semmit a fogászati kezelésből! Csak ide jövök   a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe.” Kiss Klaudia

Fájdalommentes injekció lehetséges, ha hozzánk jön.

“Nagyon félek a tűtől, a tűszúrástól. Ezért nem járok fogorvoshoz. De most muszáj volt elmennem, mert nagyon fájt a fogam. A neten találtam a Győrfi doktornőre, akiről nagyon sok jó véleményt olvastam. Nagyon jól döntöttem, mert semmit sem éreztem, nála semmi sem fájt.

Tökéletes fogászati érzéstelenítés

Ha Önnek rossz tapasztalata volt más fogorvosnál, akkor nálunk a helye! A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nem érez semmit a fogászati injekció beadásából! Az injekció beadása előtt már elzsibbasztjuk a kezelt területet egy zselével, és Ön ezek után semmit sem érez a szúrásból, és az injekció beadásából! Ki kell próbálnia, mert innentől kezdve csak hozzánk jön.

Fél a fogászati injekciótól?

Mint fogorvos tudom, hogy a betegek zöme határozottan fél a fogorvosi kezelésektől. Már maga az érzéstelenítés is ijesztő nekik, hiszen a fecskendő, de kiváltképp a tű önmagában is félelmet kelt. De nem nálunk!

Nálunk, nem fáj az injekció beadása! semmit sem érez.

Tökéletes fogászati érzéstelenítés

Szinte mindenki fél a fogászati kezeléstől. És még többen félnek a fogászati injekció beadásától. És attól is, hogy nem zsibbadnak el. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben minden fogászati kezelés fájdalommentes, még az injekció beadása is! Ha egyszer eljön hozzánk, biztos, hogy elégedett lesz!

Sok új páciens számol be arról, hogy az előző fogorvos, a fogászati beavatkozásnál nem tudta elzsibbasztani a fogakat.

Tökéletes fogászati érzéstelenítés

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Hívjon minket! Várjuk Önt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra