Érdemes szakemberhez fordulni, ha fogfehérítést szeretnék?

Érdemes szakemberhez fordulni, ha fogfehérítést szeretnék?

Érdemes szakemberhez fordulni, ha fogfehérítést szeretnék?

Professzionális fogfehérítéshez forduljunk szakemberhez!

Én sok bolti terméket próbáltam, de egyik sem volt eredményes! Míg, egyszer csak eldöntöttem, hogy eljövök a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe. Jó döntés volt, mert itt tényleg fehérek lettek a fogaim. Sajnálom azt a sok kidobott pénzt, amit idáig kifizettem a bolti hülyeségekre. Egyik sem ért semmit. Rájöttem, hogy csak a fogorvos általi fogfehérítés eredményes. Ezen belül is, jó, hogy ide jöttem, mert itt nagyon profi a doktornő. Tényleg profi eredményt ért el. Nem fájt és nagyon szép lett. Karácsony Tivadar

Egy az üzletekben kapható olcsó terméktől vagy egy fogkrémtől nem lehet csodát várni. Mindenképpen szükséges a professzionális háttér a valóban szép, fehér fogsor eléréséhez. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy a fogorvos milyen eljárással fehéríti a fogakat. Minden autónak négy kereke van, mindegyik gurul, de a színvonal, minőség tekintetében hatalmas különbségek lehetnek és vannak közöttük. Így van ez a fogfehérítésnél is.

Érdemes szakemberhez fordulni, ha fogfehérítést szeretnék?

A különböző fogászati rendelőkben a fogorvosok a fogak fehérítésére nem ugyanazt a módszert, és nem ugyanazt az anyagot használják. Ennek megfelelően az eredmény sem ugyanaz lesz.

A Fehérgyöngyben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető szakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása, akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik, amely a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít. A fogfehérítés mibenléte, lényegében a fogak színének kémiai úton történő megváltoztatását jelenti, melynek során a fogfehérítő anyag oxidálja a fogakban lévő pigmenteket.

Érdemes szakemberhez fordulni, ha fogfehérítést szeretnék?

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben alkalmazott legkorszerűbb és legkíméletesebb eljárásnak köszönhetően, minden páciens maximálisan elégedett a fogfehérítés eredményével, és boldogan távozik a fogfehérítés után.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Hívjon!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra