Kinek ajánljuk a fogfehérítést?

Kinek ajánljuk a fogfehérítést?

Kinek ajánljuk a fogfehérítést?

  • Mindenkinek, aki nincs megelégedve a saját fogainak a színével!
  • Gyökértömést követően, elszíneződött fogak fehérítésére.
  • Olyan pácienseinknek, akiknek fémmentes fogpótlást (koronát) készítünk, és az alatta lévő elszíneződött csonk áttűnhet, rontva ez által a korona esztétikai hatását.

Kinek ajánljuk a fogfehérítést?

Fogaink természetes színe velünk született adottság. Az évek során különböző színezőanyagok rakódhatnak a fog szöveteibe, melyek kozmetikai problémákat okozhatnak. Elszínezheti a fogakat a tea, kávé, vörösbor, dohányfüst, különböző gyógyszerek. Idővel a fogzománc vastagsága is csökkenhet, így a mélyebben található, sötétebb színű dentin erősebben áttűnik a zománcon. Ezen okokból kifolyólag az idő előrehaladtával a fogak színe sárgásabbá, szürkésebbé, sötétebbé válik.

Kinek ajánljuk a fogfehérítést?

A fogak elszíneződése komoly esztétikai problémát jelenthet. Korábban a fogszín helyreállítására csak a teljes fémmentes koronák és héjak álltak rendelkezésre. Miután a fogfehérítés teret hódított, ezeket az ép fog károsításával járó módszereket ma már nem használjuk az elszíneződött fogak leplezésére.

Fehér fogakkal külseje esztétikussá, harmonikussá varázsolható!

A Fehérgyöngyben a fogfehérítést egy egyedülálló és forradalmian új technológiával, a világon „power bleaching” néven ismert eljárással végezzük. Ez egy, a ma ismert leghatékonyabb fogfehérítési módszer, mely minden más, hazánkban ismert eljárással ellentétben, semmilyen fájdalommal és kellemetlenséggel nem jár együtt. Mi az előnye ennek az eljárásnak a koronákkal szemben? Nem kell lecsiszolni az elszíneződött fogakat és a tévhittel ellentétben a fogfehérítés a fogzománcot sem károsítja, ráadásul mindössze egy órát vesz igénybe.

Mivel a Fehérgyöngy nagy hangsúlyt fektet a páciensek fogorvostól illetve a kezelésektől való félelmének elűzésére, ezért, hogy kellemesebbé tegyük az egész folyamatot, a kezelések alatt különböző filmeket vetítünk, melyeket a páciens egy DVD szemüvegen keresztül nézhet.

A Fehérgyöngyben a hangsúly a fogak megszépítésén van. Munkatársaim hozzám hasonlóan, professzionális szaktudással rendelkeznek és rendelőnkben többféle koncentrációjú, fogfehérítő anyag áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az Ön számára legoptimálisabb megoldást válasszuk!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra