Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Rengeteg ember fél a tűtől. Szinte már betegesen, fóbiásan. Oda sem mernek nézni. Félnek, hogy elájulnak.

De, ennek sokszor nem csak mentális oka van, hanem egy régi rossz tapasztalat alapján fél a páciens.

Páciens vélemény: Én még soha sem kaptam ilyen finom szurit. Semmit sem éreztem, és a szuri előtt a Győrfi doktornő elzsibbasztotta egy zselével az inyemet. Tök jó volt, többet már nem fogok félni az injekciótól. Mert, nem fájt!!! utána sem éreztem semmit, mert nagyon jól elzsibbadtam.

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

A fogorvosok általában a technikai készségekre koncentrálnak, és nem figyelnek kellően a pácienseinkre, akik többnyire rendkívül félnek a fájdalomtól. Sokan ezért nem mennek el fogorvoshoz. A Seattle-ben található fogászati félelmeket kutató „Dental Fears Research Clinic” felmérése szerint 40 millió amerikai odontofóbiája miatt nem keresi fel a fogorvosát. Ez igencsak elgondolkodtató annak a ténynek az ismeretében, hogy a rossz orális egészség és az általános egészségi állapot romlása között közvetlen kapcsolat áll fenn.

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Nagyon sok beteg retteg az orvosi vagy jelen esetben fogorvosi ellátástól, azonban mint minden fogorvosnak fontos, hogy betegei a kezelés ideje alatt komfortosan érezzék magukat. A betegek részére több fogászati lehetőség áll fenn annak érdekében, hogy a fogászati kezelés fájdalommentes legyen.

Ennek ellenére nagyon sokan félnek továbbra is a kezelésektől. Helyi érzéstelenítés a fogorvosok a fogászati kezelések során 80%-ban alkalmaznak.
Manapság egyre több igény merül fel a fájdalommentes fogászati kezelésekre, így olyan fogászati érzéstelenítők kifejlesztése vált aktuálissá, amely használata során nem érzékel semmit a beteg, valamint gyorsan hat.
Érdemes a fogászati kezelések előtt enni, inni, ugyanis az érzéstelenítő a kezelés után is több óráig hat, és amíg tart az érzéstelenítő hatása, nem szabad inni, sem enni.

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Nálunk fájdalommentes minden fogászati kezelés, még a fogászati érzéstelenítés beadása is!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra