Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

Páciens vélemény: Én még soha sem kaptam ilyen finom szurit. Semmit sem éreztem, és a szuri előtt a Győrfi doktornő elzsibbasztotta egy zselével az inyemet. Tök jó volt, többet már nem fogok félni az injekciótól. Mert, nem fájt!!! Utána sem éreztem semmit, mert nagyon jól elzsibbadtam. Kállóczy Barbara

Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

Hihetetlen, hogy végre elzsibbadtam! Idáig, akár mikor fogorvosnál voltam, mindig fájt minden, akár fúrás, akár más, mert nem zsibbadtam el. Itt a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben  semmit sem éreztem!!!

A Győrfi drnő 1 injekcióval elérte azt, amit más fogorvos több injekcióval sem tudott. Nagyon finom keze van, semmit sem éreztem. Csak ide jövök mindig! Páciens vélemény: Daubner Béla

Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés

Én még így nem kaptam injekciót a számba, nem is éreztem, hogy beadta a Győrfi doktornő. Pár perc múlva már éreztem a zsibbadást. Utána nem fájt semmi, sőt nem csak, hogy nem fájt, de nem is éreztem semmit a kezelésből. Fogarassy Bálint

Nagyon sok beteg retteg az orvosi vagy jelen esetben fogorvosi ellátástól, azonban mint minden fogorvosnak fontos, hogy betegei a kezelés ideje alatt komfortosan érezzék magukat. A betegek részére több fogászati lehetőség áll fenn annak érdekében, hogy a fogászati kezelés fájdalommentes legyen.

Ennek ellenére nagyon sokan félnek továbbra is a kezelésektől. Helyi érzéstelenítés a fogorvosok a fogászati kezelések során 80%-ban alkalmaznak.
Manapság egyre több igény merül fel a fájdalommentes fogászati kezelésekre, így olyan fogászati érzéstelenítők kifejlesztése vált aktuálissá, amely használata során nem érzékel semmit a beteg, valamint gyorsan hat.
Érdemes a fogászati kezelések előtt enni, inni, ugyanis az érzéstelenítő a kezelés után is több óráig hat, és amíg tart az érzéstelenítő hatása, nem szabad inni, sem enni.

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Nálunk fájdalommentes minden fogászati kezelés, még a fogászati érzéstelenítés beadása is!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra