Fájdalommentes fogászati injekció

Fájdalommentes fogászati injekció

Fájdalommentes fogászati injekció

Szeretné megkímélni magát a fájdalomtól és a fogászati kezelésekkel járó kellemetlenségektől? Akkor jó helyen van!

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nem fáj a fogászati érzéstelenítő, az injekció beadása sem. Ön, szinte, semmit sem érez! Nálunk az injekció beadása nem fáj! Szinte semmit sem érez!

Mielőtt beadnánk a fogászati érzéstelenítőt, az injekciót, elzsibbasztjuk azt a területet, ahol a fogászati kezelés történik. Így Ön semmit sem érez a fogászati kezelésből!

Így még sohasem kaptam injekciót a számba! Ez hihetetlen! Csak ide jövök ezentúl is! A Győrfi doktornő egy csoda! Semmit sem éreztem a fogászati injekció beadásából! hihetetlen! Kovács Tibor páciens

Fájdalommentes fogászati injekció

Olyan korszerű eszközök és érzéstelenítés áll a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő rendelkezésére, hogy a kezelés egyáltalán nem lesz kellemetlen. Az érzéstelenítő beadása előtt egy speciális zselét használunk, úgyhogy még azt sem fogja érezni.

A helyi érzéstelenítést modernebb articain hatóanyag tartalmú Ultracain Forte nevű gyógyszerrel végezzük. Ennek nagy előnye, hogy gyorsabban hat, nagyon erős a fájdalomcsillapító hatása, és a minimális hatóideje 75 perc.

Semmit sem fog érezni!

Biztonságosan használható kismamáknál, szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknél, cukorbetegeknél is. Nem kell aggódnia, mert minden kezelést előre részletesen megbeszélünk és a kezelés közben is lépésről-lépésre elmagyarázzuk, hogy mit fogunk csinálni. Nálunk minden tájékoztatást előre megkap.

Fájdalommentes fogászati injekció

Jó, hogy ide jöttem, mert nem csalódtam, Itt, semmi sem fájt. Nem éreztem az injekció beadását, egyáltalán. Más fogorvosnál szenvedtem, nagyon fájt az injekció beadása. De, itt nem éreztem semmit. Utána sem éreztem semmit a fogtömésnél, a fogfúrásnál! Ez egy csoda hely! Mindenkinek ajánlom, csak ide jövök ezentúl is! Vág Tímea

Fájdalommentes fogászati injekció

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Nálunk semmi sem fáj, és elégedetten távozik tőlünk. Nagyon sok elégedett páciens véleményét olvashatja, és nézheti meg a páciens videókat. Ők mind nálunk voltak! Nézze meg, így Önt is

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra