Fogászati érzéstelenítés

Fogászati érzéstelenítés észrevétlenül

Fogászati érzéstelenítés

Hihetetlen, de be lehet adni úgy egy fogászati injekciót, hogy a páciens semmit sem érez belőle! a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben más tűvel, más módon, teljesen fájdalommentesen adjuk be az injekciót.

Fogászati érzéstelenítés

Semmit sem éreztem az injekció beadásából. Nem hittem, hogy így is be lehet adni! A doktornő elzsibbasztott egy zselével, és utána beadta a szurit. Semmit sem éreztem belőle. Most már nem félek fogászatra jönni. Csak ide jövök ezentúl. Kiss Bogi

Féltem mindig az injekciótól, mert nagyon fájt. Itt a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben úgy adta be a Győrfi doktornő az érzéstelenítőt, hogy egyáltalán nem éreztem. Utána a fúrás sem fájt. Köszönöm a doktornőnek a kiváló munkájáért. Nem értem, hogy más fogorvos miért nem így csinálja. Lehel Zoltán

Fogászati érzéstelenítés

Abban szerintem megegyezhetünk, hogy a fájdalom az ember egyik legnagyobb ellensége.
Szerencsére a fogorvosok és a kutatók is így vélekednek, ezért nagy fejlődésen mentek keresztül a fájdalmat kiiktató eljárások.
fogorvoslásban leggyakrabban helyi érzéstelenítés alkalmazandó, melynek feladata a műtét (beavatkozás) területébe eső érzőidegek, idegrostok és idegvégződések vezetőképességének átmeneti megszüntetése.

–  terminális érzéstelenítés
Ez az a fajta injekció, amit általában közvetlenül a fog mellé adunk.
Jellemzően a felső fogakat érzéstelenítjük ezzel a technikával, mivel a felső állcsont szivacsos.
–  vezetéses érzéstelenítés
Az alsó állcsont sokkal keményebb, az érzéstelenítő oldat nem tud hatékonyan áthatolni rajta, ezért egy más módszerhez folyamodunk.
Ebben az esetben az alsó állcsont érző beidegzését végző idegszál közelébe fecskendezünk és az egész lefutását elzsibbasztjuk.
Ezért van az, hogy alsó szuri esetén egészen a középső fogakig elzsibbad minden.
MIT használunk?
A leginkább használt érzéstelenítő oldat a lidocain és származékai. Az elmúlt években sikerült jobb hatásfokú, a szövetekben jobban terjedő formáit előállítani, így talán könnyebben elviselhető a fogorvosi székben eltöltött idő.
Igyekszünk minél fájdalommentesebbé varázsolni kezeléseinket.

Fogászati érzéstelenítés

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk hívását!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra