Fogászati érzéstelenítés eljárások

Fogászati érzéstelenítés eljárások

Fogászati érzéstelenítés eljárások

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben minden fogászati kezelés teljesen fájdalommentes. Nem fáj sem az injekció beadása, sem bármilyen fogászati kezelés. Gyerekek számolnak be arról, hogy nem érezték az injekció beadását. Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni. Innentől kezdve vége a rém álomnak!

Fogászati érzéstelenítés eljárások

A mai modern érzéstelenítési eljárások a fogorvosi beavatkozásokat szinte teljesen fájdalommentessé tehetik. A régi rossz tapasztalatok alapján a betegek mégis gyakran a fájdalommal hozzák összefüggésbe a fogorvoslást. Rendelőnkben, a  a fogászati beavatkozásokat helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezzük. Az érzéstelenítés célja, hogy kiküszöbölje a fájdalomérzést.

Az érzéstelenítést két nagy csoportra oszthatjuk:

  • helyi érzéstelenítés
  • általános érzéstelenítés – altatás

A helyi érzéstelenítés a mindennapi fogászati ellátás része. Az alsó fogak érzéstelenítésére használt leggyakoribb módszer a vezetéses érzéstelenítés. Ennek során az érzéstelenítő oldatot az alsó fogak ellátását biztosító ideg közvetlen közelében juttatjuk be, aminek hatására az adott oldalon elzsibbadnak a fogak, a nyelv, valamint az orca. Soha nem érzéstelenítjük el mindkét oldalt egyszerre vezetéses érzéstelenítéssel. Felső fogak esetén csak a kezelendő fogakhoz juttatunk érzéstelenítőt, ún. terminális módszerrel, így jóval kisebb az elérzéstelenedett terület. Ezt a technikát az alsó állcsonton az anatómiai viszonyok miatt (tömöttebb csontszerkezet miatt az érzéstelenítő oldat nem tud eljutni a kívánt területre) nem tudjuk kivitelezni. A helyi érzéstelenítésnek egyéb típusai is vannak, amiket azonban ritkán alkalmazunk.

Fontos, hogy fogászati kezelés előtt egyen, ugyanis a kezelést követően, míg tart a zsibbadás, nem ajánlott az evés, mert rágás közben elharaphatjuk az elérzéstelenedett nyelvet vagy az orca nyálkahártyáját.

Fogászati érzéstelenítés eljárások

Nálunk semmi sem fáj!

Fogászati érzéstelenítés eljárások

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Bármilyen fogászati kezelést végzünk altatásban.

Kérheti altatásban: szájsebészeti beavatkozások, foghúzás, fogvésés, gyökérkezelés, fogtömés, fogkő eltávolítás stb.

Nálunk, a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben csak 25.00 Ft-ba kerül 1 óra altatás.

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra