Fogászati érzéstelenítés felső fokon

Fogászati érzéstelenítés felső fokon

Fogászati érzéstelenítés felső fokon

Egy teljesen új módszerrel végezzük a fogászati érzéstelenítést. Ennél a módszernél nincsen fájdalom, nincsen feszítő érzés! Ön nem érzi a tűszúrást.  Észre sem veszi, hogy már beadtam az érzéstelenítőt. Egészen pici kisgyerek pácienseim is azt mondják, hogy nem éreztek semmit az injekció beadásából. Erről videókat is megtekinthet a weblapunkon. Ugyanolyan páciensek számolnak be a fogászati élményeikről, mint Ön.

Gyulladt fogat is el lehet ily módon érzésteleníteni, és Ön teljesen fájdalommentesen éli meg a fogászati kezelését. Mind az injekció beadása, mind a fogászati kezelés nálunk abszolút fájdalommentes!

Fogászati érzéstelenítés felső fokon

Páciens vélemény: Mindig rettegtem az injekció beadásától, mert mindig nagyon fájt. DE!! a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben végre megtaláltam a fájdalommentes fogászati injekciót. A doktornő megkérdezte, hogy “ugye nem fájt az injekció beadása?” Én, észre sem vettem, hogy már beadta az injekciót. Tényleg fantasztikus, amit csinál. És emellett nagyon kedves és türelmes. Miért nem találkoztam idáig ilyen profi fogorvossal?

Fogászati érzéstelenítés felső fokon

Sokak tudatában még most is aktívan él az a lidérces „élmény”, amikor egy fájó fog miatt, fogorvoshoz kényszerülnek menni, ahol, legyen szó tömésről vagy foghúzásról, már az érzéstelenítő injekció beadása is fájdalommal vagy egyéb kellemetlenséggel jár. A fogorvostudomány fejlődésének köszönhetően, azonban sorra jelennek meg az olyan szakmai lehetőségek, melyek a színvonalas ellátás mellett a páciensek fájdalommentességgel kapcsolatos igényeire is fókuszálnak.

Mind az ellátás színvonalában, mind a munkatársak szakmai hozzáértésében, mind pedig a betegek iránti elkötelezettség tekintetében kiemelkedő Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő. E rendelő, nem csak az imént említett paraméterei miatt tűnik ki a többi intézmény közül, hanem azért is, mert itt kivétel nélkül, minden eljárást fájdalommentesen végeznek, legyen szó érzéstelenítésről, fogfehérítésről, fogtömésről, avagy bármilyen, altatásban végzett fogászati kezelésről.

Fogászati érzéstelenítés felső fokon

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk aludhat is kezelése közben!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra