Minőségi fogászati érzéstelenítés

Fogászati érzéstelenítés sürgősséggel?

Fogászati érzéstelenítés sürgősséggel?

Jelen helyzetben csak sürgősségi fogászat!

Kedves Pácienseink!

A koronavírus járvány miatt, egy népegészségügyi határozat értelmében visszavonásig nem végezhető fogászati ellátás, csak akut esetben. Kérjük szíves megértésüket! Kérdésükkel továbbra is nyugodtan forduljanak hozzánk a +36 20 243 4175-ös telefonszámon. Csak abban az esetben keressék a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, ha akut gyulladás kezelését kérik! Egyébként maradjanak otthon, és ne menjenek sehova, orvoshoz sem! Ez mindenki érdeke, beleértve Önt is! Csak így tudjuk megfékezni a járványt!

Üdvözlettel:
Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Fogászati érzéstelenítés sürgősséggel?

A fertőzés forrása:

Jelenleg ismeretlen. A kezdeti esetek közös epidemiológiai kapcsolata a vuhani tengeri és élő állat piaccal erősen valószínűsíti egy ott előforduló állat, mint zoonotikus forrás szerepét a járvány kialakulásában, azonban ennek beazonosítása még nem történt meg. Feltehetően ezen – jelenleg még nem beazonosított – állatfaj segítségével jutott át a vírus denevérekből emberre. Az új koronavírus emberről-emberre történő terjedését igazolták: ember is lehet a fertőző forrás.

Fogászati érzéstelenítés sürgősséggel?

A 2020 március 2.-i Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott eljárásrendet alkalmazzuk, követjük. Biztosíthatjuk róla, hogy fogászati rendelőnk minden szükséges óvintézkedést megtett, ami a pácienseink és kollégáink védelmét szolgálja. Sürgősséggel forduljon csak hozzánk!

Koronavírus – Hogyan védekezzen?

A koronavírus elleni védekezés érdekében fontos, hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet legalább 60%-os alkoholtartalmú fertőtlenítő folyadékkal miután megérkezett. Erre a célra használja a fogászat várójában kihelyezett 90%-os alkoholtartalmú kézfertőtlenítőt. A mosdókban is elhelyeztünk kézfertőtlenítőket, fontos hogy WC használat előtt és után is használja.

Csak sürgősségi fogászat!

Ahogy eddig is, minden eszközünk steril, orvosaink és asszisztenseink maszkban és kesztyűben dolgoznak, a tárgyi feltételek folyamatosan és elegendő számban biztosítottak, így pácienseink egy steril, tiszta rendelőbe érkeznek.
Rendelőnkben a levegő cseréje megoldott, kiegyenlített szellőztetéssel rendelkezik, amely 2 fokozatú szűrésű.

Fogászati érzéstelenítés sürgősséggel?

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Nálunk átalussza a fogászati kezelését! Várjuk Önt!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra