Fogászati injekciók fájdalommentesen

Fogászati injekciók fájdalommentesen

Fogászati injekciók fájdalommentesen

Fél a fogászati injekciótól? A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben mi mindenre figyelünk. Hívjon minket!

Fájdalommentes injekció lehetséges

Ha eljön hozzánk, megbizonyosodhat arról, hogy be tudom úgyis adni a fogászati érzéstelenítőt, hogy Ön abból semmit sem érez. Az injekció beadása előtt elérzéstelenítem az adott területet. Így, Ön semmit sem érez sem az injekció beadásából, sem a fogászati kezelésből. Gyermekek is arról számolnak be, hogy semmit sem éreztek az injekció beadásából.

Páciens vélemény: Nem éreztem a tűszúrást, és utána nem éreztem semmit a fogászati kezelésből! Csak ide jövök   a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe.

“Csak a Győrfi doktornőhöz jövök ezentúl, mert itt minden teljesen fájdalommentes.” Kis Boglárka

Fájdalommentes injekció lehetséges

Fogászati injekciók fájdalommentesen

Mint fogorvos tudom, hogy a betegek zöme határozottan fél a fogorvosi kezelésektől. Már maga az érzéstelenítés is ijesztő nekik, hiszen a fecskendő, de kiváltképp a tű önmagában is félelmet kelt. De nem nálunk!

DE nálunk, nem fáj az injekció beadása!

Alkalmazzuk az Egyesült Államokban gyártott Vibraject nevű eszközt, amely a “kapu teória” elmélete alapján működve blokkolja számos, de többek közt a köztudottan is ismert fájdalmas palatinális, illetve intraligamentális tűszúrás okozta fájdalom érzetet, mi több a fecskendezés során jelentkező kellemetlen feszítő érzés is az esetek döntő többségében elmarad. Sokkal vékonyabb tűt alkalmazunk!!

Számos nemzetközi és hazai referenciával állunk az Ön rendelkezésére!

Fogászati injekciók fájdalommentesen

Páciens vélemény: Én még sosem kaptam ilyen finoman injekciót a számban. Nem éreztem semmit belőle, és egyszer csak mondta a Győrfi doktornő, hogy készen vagyunk. Kérdeztem tőle, hogy mivel vagyunk készen. Mire ő mondta, hogy már beadta az injekciót. Nem tudom, hogy hogy csinálja, de hihetetlen! Utána sem fájt a fúrás, és gyönyörű lett a fogtömés. Mindig elmagyaráz mindent, nagyon részletesen. Nagyon hálás vagyok, hogy hozzá járhatok! Páli Gábor

Fogászati injekciók fájdalommentesen

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Hívjon minket! Várjuk!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra