Jó fogászati érzéstelenítés

Jó fogászati érzéstelenítés

Jó fogászati érzéstelenítés

Van olyan, hogy jó a fogászati érzéstelenítés? Nem fáj?

Igen! Nálunk a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben Ön semmit sem érez a fogászati injekció beadásából! Teljesen más módon, másképpen, más tűvel végezzük a fogászati érzéstelenítést! És Ön teljesen elzsibbad, még akkor is, ha gyulladt a foga. Nálunk nem probléma elérzésteleníteni azt a fogat, amit kezelünk.

Fájdalommentes fogászati zsibbasztás

Nagyon sok beteg retteg az orvosi vagy jelen esetben fogorvosi ellátástól, azonban mint minden fogorvosnak fontos, hogy betegei a kezelés ideje alatt komfortosan érezzék magukat. A betegek részére több fogászati lehetőség áll fenn annak érdekében, hogy a fogászati kezelés fájdalommentes legyen, ennek ellenére nagyon sokan félnek továbbra is a kezelésektől. Helyi érzéstelenítés a fogorvosok a fogászati kezelések során 80%-ban alkalmaznak, bár elsősorban a fogpótlások és a fogmegtartó kezelések alatt.

Manapság egyre több igény merül fel a fájdalommentes fogászati kezelésekre, így olyan fogászati érzéstelenítők kifejlesztése vált aktuálissá, amely használata során nem érzékel semmit a beteg, valamint gyorsan hat.

Érdemes a fogászati kezelések előtt enni, inni, ugyanis az érzéstelenítő a kezelés után is több óráig hat, és amíg tart az érzéstelenítő hatása, nem szabad inni, sem enni.

Jó fogászati érzéstelenítés

Fájdalommentes fogászati zsibbasztás

Ön altatásban is kérheti a fogászati kezelését. Bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban! Vannak olyan szájsebészeti beavatkozások (mint például a bölcsességfog eltávolítása, csontpótlás, vagy fogászati implantátum behelyezése), amely során indokolt esetében kérheti a beteg az altatásos érzéstelenítést. Az altatást egy szakképzett aneszteziológus végzi, amely során intravénásan beadja az injekciót, és folyamatos megfigyelés alatt tartja a beteget.

Jó fogászati érzéstelenítés

Fájdalommentes fogászati zsibbasztás

Dr. Győrfi Adrienne fogszakorvos fájdalommentes fogászati kezeléseit megtapasztalhatja a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Beidegződött félelmeit bátran elfeledheti! Többet nem kell rettegnie! Nálunk nem fáj!

Jó fogászati érzéstelenítés

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja  a félelmét. Hívjon minket, nem fog csalódni!
Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra