Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Páciens vélemény: Én még sosem kaptam ilyen finoman injekciót a számban. Nem éreztem semmit belőle, és egyszer csak mondta a Győrfi doktornő, hogy készen vagyunk. Kérdeztem tőle, hogy mivel vagyunk készen. Mire ő mondta, hogy már beadta az injekciót. Nem tudom, hogy hogy csinálja, de hihetetlen! Utána sem fájt a fúrás, és gyönyörű lett a fogtömés. Mindig elmagyaráz mindent, nagyon részletesen. Nagyon hálás vagyok, hogy hozzá járhatok! Páli Gábor

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Nálunk semmit sem érez az injekció beadásából! Várjuk Önt is! Az injekció előtt elzsibbasztjuk egy spray-vel, tűszúrás nélkül azt a területet, ahova majd az injekciót adjuk. Így Ön semmit sem érez!

A helyi fogászati érzéstelenítésnek három főbb kategóriáját különböztetjük meg:

  1. Nyálkahártya felületi érzéstelenítése: általában krémmel (Lidocain) történik. Pár másodperc alatt tompítja az érzékelést. Ez segíti, hogy minél inkább fájdalommentes legyen az injekció beadása.
  2. Terminális érzéstelenítés: ebben az esetben fogászati érzéstelenítő injekciót a kezelni kívánt fog mellé kell beadni. Akkor a leghatékonyabb ez a technika, ha szivacsos csontállományba kerül, hiszen az érzéstelenítő szer ott tudja legjobban kifejteni a hatását. Épp ezért főleg a felső állcsontok esetében alkalmazzuk.
  3. Vezetéses érzéstelenítés: az előző módszerrel szemben az alsó állkapcsok sokkal robusztusabbak, tömörebbek. Épp ezért a hasonló érzéstelenítő hatás elérése érdekében a kezelendő foghoz kapcsolódó idegszál mellé kell beadni az érzéstelenítő oldatot. Mivel ez szoros kapcsolatban van a teljes alsó állkapcsot átfogó idegtörzzsel, ezért nagyobb kiterjedésű lesz a zsibbadás is.

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

A fogászati érzéstelenítő szerek és módszerek fejlődése az egyik legnagyobb előnyt biztosítja a fogászatot kerülni próbálók és a rendszeres ellátást biztosítani akaró fogorvosok csatájában. 2021-ben már olyan lehetőségek állnak rendelkezésre, amik a legjobban rettegő betegek számára is biztosítják a komfortos fogászati kezelést. El tudjuk zsibbasztani a gyulladt fogakat is!

Fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!!!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk Önt is szeretettel!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra