Lehet fogfehérítést végezni gyermekkorban?

Lehet fogfehérítést végezni gyermekkorban?

Lehet fogfehérítést végezni gyermekkorban?

Fogfehérítésre hoztam el a gyermekemet, mert nagyon sok problémát okozott neki az elszíneződött fogazata. Győrfi doktornő egy alkalommal megoldotta a problémánkat. Ezért nagyon hálás vagyok neki. Pelbártné, Viola

Dr. Győrfi Adrienne a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő vezetője válaszol!

Fogfehérítést 12 éves kor felett lehet végezni. Ebben a korban már nem annyira tág a pulpakamra, hogy veszélyt jelentenének a fogakra a fogfehérítés során használatos anyagok. Így nem kell attól félni, hogy károsodnának a fogak. A gyermekeknél talán még inkább zavaró lehet az elszíneződött sötét fog, hiszen a többi gyermek csúfolhatja emiatt.

Lehet fogfehérítést végezni gyermekkorban?

Nagyon sok szülő keres meg bennünket azzal, hogy fehérítsük meg a gyermekének a fogait. Képzeljék el, hogy a legtöbb esetben egy fogkőlevétellel, és egy gyémántszemcsés tisztítással gyönyörű eredményeket érünk el. A gyermek és a szülő elégedetten távozik a Fehérgyöngy Fogászati magánrendelőből. A fogak világosak lesznek a fogfehérítés nélkül is. természetesen ehhez nem szükséges fogászati érzéstelenítés.

Lehet fogfehérítést végezni gyermekkorban?

A gyermekek nőnek, egyre inkább elszíneződnek a fogaik. Mi változik a gyermekkor után?

A fogak színe nemcsak betegségektől változhat meg, miközben nem minden betegség színezi el a fogakat (így a makulátlanul fehér fogsor is beteg belsőt rejthet magában). A fogakat bizonyos betegségek mellett az öröklött tulajdonságok is elszínezhetik, ahogy befolyásolja azt az életkor és a nem is. Az életkor előrehaladtával általában sárgulni kezdenek a fogak, aminek az az oka, hogy a kékesfehér színű fogzománc lassan elkopik, és így egyre jobban előtűnik alóla a sárgás dentin. Emellett az olyan jól ismert külső tényezők is nyomot hagynak a fogakon, mint a dohányzás, a kávé vagy a vörösbor. De nem minden elszíneződés jelenti a fog meggyengülését.

Lehet fogfehérítést végezni gyermekkorban?

Fájdalommentes fogfehérítés, fogfehérítés akció, fogfehérítés ár, fogfehérítés kupon, fogfehérítés fogorvosnál, fogászati fogfehérítés, rendelői fogfehérítés, fogfehérítés tipp, fehér fogak, lézeres fogfehérítés, peroxidmentes fogfehérítés

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra