Fogfehérítés fogászati érzéstelenítés nélkül

Fogfehérítés fogászati érzéstelenítés nélkül

Fogfehérítés fogászati érzéstelenítés nélkül

Fogfehérítésen voltam a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben. Gyönyörűek lettek a fogaim. Nem fájt a fogfehérítés sem a fogfehérítés közben, sem utána. Mindenkinek ajánlom, mert ez egy tuti hely! Gáspár Fanni

A szakszerű fogfehérítés napjainkban gyors, mindenki számára elérhető és biztonságos fogászati kezelés!

Fogfehérítés fogászati érzéstelenítés nélkül

Féltem, hogy fájni fog a fogfehérítés, mert több barátom is ezt mondta. Ők nem a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben voltak. Én, itt a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben semmit sem éreztem a fogfehérítés közben. Videót néztem. Mikor készen voltunk, elámultam az eredménytől. Nagyon sokat fehéredtek a fogaim. Jó, hogy ide jöttem!

A fogfehérítők hatása sajnos nem végleges! Ennek az oka, hogy a fogfehérítés utáni évek folyamán elfogyasztott ételek és italok, az évek során szépen lassan ismételten elszínezhetik a fogakat. Azonban 2-3 év elteltével, sokkal kisebb energia ráfordítással egy újabb fogfehérítéssel a hatás ismét felfrissíthető.

Fogfehérítés fogászati érzéstelenítés nélkül

A Fehérgyöngyben végzett fogfehérítés hatékonyságára és megbízhatóságára garancia a rendelőt vezető szakorvos – a fogorvosok által a fogfehérítés szaktekintélyének tartott – Dr. Győrfi Adrienne egyetemi docens szaktudása, akinek nevéhez nem csak temérdek, világszerte elégedett páciens, de az egyetlen létező magyar nyelvű, fogfehérítésről szóló szakkönyv, a „Professzionális fogfehérítés” is fűződik, amely a Semmelweis Egyetemen ma ajánlott tankönyvnek számít. A fogfehérítés mibenléte, lényegében a fogak színének kémiai úton történő megváltoztatását jelenti, melynek során a fogfehérítő anyag oxidálja a fogakban lévő pigmenteket.

Fogfehérítés fogászati érzéstelenítés nélkül

Nálunk a fogak fehérítésére már egy óra is elegendő. Az eljárást megelőzően elvégzünk egy szájhigiénés kezelést, amely során nem csak a fogkövet, hanem a fog szuvasodását okozó lepedéket is eltávolítjuk. A fogkő eltávolítás során az ultrahangos készülék fájdalom nélkül távolítja el a lerakódott lepedéket, elszíneződéseket és fogkövet, miközben vízzel mossa, hűti a fogakat. Ez a kezelés egyáltalán nem fájdalmas!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Várjuk Önt szeretettel! Hívjon minket!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra