Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!

Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!

Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!

A legelső lépés egy fogászati kezelésnél a fogászati érzéstelenítő beadása. Ettől nagyon sokan félnek, pedig a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben nem kell tartania, félnie semmitől. Ön semmit sem érez az injekció beadásából, és utána sem érez semmit a fogászati kezelésből.

Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!

Nagyon sok beteg retteg az orvosi vagy jelen esetben fogorvosi ellátástól, azonban mint minden fogorvosnak fontos, hogy betegei a kezelés ideje alatt komfortosan érezzék magukat. A betegek részére több fogászati lehetőség áll fenn annak érdekében, hogy a fogászati kezelés fájdalommentes legyen.

Ennek ellenére nagyon sokan félnek továbbra is a kezelésektől. Helyi érzéstelenítés a fogorvosok a fogászati kezelések során 80%-ban alkalmaznak.
Manapság egyre több igény merül fel a fájdalommentes fogászati kezelésekre, így olyan fogászati érzéstelenítők kifejlesztése vált aktuálissá, amely használata során nem érzékel semmit a beteg, valamint gyorsan hat.
Érdemes a fogászati kezelések előtt enni, inni, ugyanis az érzéstelenítő a kezelés után is több óráig hat, és amíg tart az érzéstelenítő hatása, nem szabad inni, sem enni.

Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!

Páciens vélemény: Én még soha sem kaptam ilyen finom szurit. Semmit sem éreztem, és a szuri előtt a Győrfi doktornő elzsibbasztotta egy zselével az inyemet. Tök jó volt, többet már nem fogok félni az injekciótól. Mert, nem fájt!!! utána sem éreztem semmit, mert nagyon jól elzsibbadtam. Keresi Éva

Páciens vélemény: Évek óta nem voltam fogorvosnál, mert sosem tudták elzsibbasztani a fogamat. Végre rászántam magam, mert muszáj volt, fájt a fogam. A Győrfi doktornőt úgy ajánlotta egy ismerősöm, nagyon dicsérte. Most már, így utólag tudom, hogy miért. Nagyon kedves, megnyugtató doktor, és semmit sem éreztem, amikor beadta az injekciót. Fantasztikus volt! És nagyon elzsibbadtam! Tök jó volt minden!

Van fájdalommentes fogászati érzéstelenítés!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Nálunk fájdalommentes minden fogászati kezelés, még a fogászati érzéstelenítés beadása is!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra