Káros-e a fogfehérítés?

Káros-e a fogfehérítés?

Káros-e a fogfehérítés?

Mielőtt elmentem fogfehérítésre, utána néztem a neten. Nagyon össze-vissza véleményeket olvastam. Így elbizonytalanodtam. Utána néztem, hogy a fogfehérítés specialistája dr. Győrfi Adrienne. Így felkerestem őt. Nagyon türelmesen elmagyarázta a fogfehérítés lényegét, mechanizmusát, folyamatát. nagyon meggyőző volt. Így bele vágtam, és nem bántam meg. Már egy éve volt, hogy a doktornő megfehérítette a fogaimat, és még mindig nagyon szépek. Jó, hogy a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőbe jöttem, nagyon örülök, hogy megtaláltam a doktornőt:)

Káros-e a fogfehérítés?

Nem! A közhiedelemmel ellentétben a fogfehérítő anyagok nem a zománc felszín maratásával, hanem oxidáció révén érik el a kívánt esztétikai eredményt. A fogak szerkezetében így bizonyítottan nem idéznek elő semmiféle káros változást. Nyugodtan kijelenthető, hogy sem a zománcréteg, sem a dentin nem károsodik. A kezelést követően átmenetileg felléphet a fogak kisebb mértékű hideg érzékenysége, amely viszont néhány óra alatt elmúlik.

Káros-e a fogfehérítés?

A Fehérgyöngyben a fogfehérítést egy egyedülálló és forradalmian új technológiával, a világon „power bleaching” néven ismert eljárással végezzük. Ez egy, a ma ismert leghatékonyabb fogfehérítési módszer, mely minden más, hazánkban ismert eljárással ellentétben, semmilyen fájdalommal és kellemetlenséggel nem jár együtt. Mi az előnye ennek az eljárásnak a koronákkal szemben? Nem kell lecsiszolni az elszíneződött fogakat és a tévhittel ellentétben a fogfehérítés a fogzománcot sem károsítja, ráadásul mindössze egy órát vesz igénybe. Az elmúlt húsz év fogfehérítéssel kapcsolatos hiedelmeivel ellentétben, szakmai szemmel nézve bátran mondhatom azt, hogy a fogfehérítés az egyetlen módszer, amellyel a fogak, a fog szöveteinek eltávolítása nélkül kaphatják vissza egészséges színüket.

Nálunk a fogak fehérítésére már egy óra elegendő. Egy szájhigiénés kezelés után, nem csak a fogkövet, hanem a fog szuvasodását okozó lepedéket is eltávolítjuk.

Káros-e a fogfehérítés?

Nagyon sok fogfehérítésünk és páciensünk a bizonyítéka annak, hogy a fogfehérítés nem káros. Persze csak is szakértő kezéből!

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk. Hívjon!

Telefonszám: 06-20/243-41-75

Keresse fel a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőt, mi mindenre figyelünk.
Telefonszám: +36-20-243-4175

Visszalépés a főoldalra